Навчальні предмети: “Устаткування підприємств харчування”, “Організація виробництва та обслуговування”, “Товарознавство продовольчих товарів”, “Технології”, “Зарубіжна кухня”
[gview file=”http://rpl.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/zavdannya-na-karantin.docx”]
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
[gview file=”http://rpl.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/Zavdannya-dlya-samostiynoyi-roboti-z-predmeta.docx”]
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
[gview file=”http://rpl.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/Tehnologiya-prigotuvannya-boroshnyanih-konditerskih-virobiv-z-osnovami-tovaroznavstva.docx”]
Українська мова і література (16-2о березня)
[gview file=”http://rpl.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/16-20-bereznya.docx”]
Українська мова і література (23-27 березня)
[gview file=”http://rpl.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/23-27-bereznya.docx”]
Хімія
[gview file=”http://rpl.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/Zavdannya-dlya-samostiynoyi-roboti-z-himiyi-na-period-karantinu.docx”]
Історія і громадянська освіта
[gview file=”http://rpl.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/Zavdannya-dlya-distantsiynogo-navchannya.docx”]
Англійська мова
[gview file=”http://rpl.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/Grupa.docx”]
Математика
[gview file=”http://rpl.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/ZAVDANNYA-karantin.doc”]