День: 04.10.2024

Ржищівський професійний ліцей долучився до всеукраїнського спортивного виклику «Challenge Fest»

Здобувачі освіти Ржищівського професійного ліцею з ентузіазмом взяли участь у масштабному фізкультурно-оздоровчому заході «Challenge Fest», який цього року об’єднав тисячі школярів по всій Україні.

Метою заходу, як завжди, було заохочення підростаючого покоління до активного способу життя, формування здорових звичок та популяризація спорту серед молоді.

Змагання були насиченими та різноманітними. Учасники мали змогу проявити себе у різних видах спорту: від класичних дисциплін до сучасних командних ігор. Кожна команда продемонструвала не лише фізичну підготовку, а й командний дух, згуртованість та взаємодопомогу.

Захід став справжнім святом спорту та здоров’я. Змагання не лише сприяли покращенню фізичної форми юних спортсменів, а й розвивали в них такі важливі якості, як дисциплінованість, наполегливість та вміння працювати в команді.

Організатори заходу висловлюють щиру подяку всім учасникам та вболівальникам за активну участь.

З Днем працівників освіти!

Серця, сповнені вдячності, голоси, що звучать з любов’ю – це все про наших учнів. Сьогодні вони хочуть сказати “дякую” своїм викладачам – тим людям, які щодня надихають, навчають і вірять у них.
Приєднуйтесь і подивіться це зворушливе відеопривітання з Днем працівника освіти!