https://drive.google.com/file/d/1kD_vhzur_ym-SQE1LqnvrOO1DSujf52m/view?usp=sharing
Майстер-клас з приготування юшки (проєкт “Київщина кулінарна: традиції і сучасність”)
Із ста доріг одна моя
Про затвердження Типової базисної структури навчальних планів для підготовки кваліфікованих робітників у професійно-технічних навчальних закладах
Стратегічні напрямки розвитку ліцею
Пізнавальні краєзнавчі вікторини
Про затвердження Інструкцій з ведення журналів обліку теоретичного та виробничого навчання учнів професійно-технічних навчальних закладів
Про затвердження Порядку надання інформації про події та ситуації, що становлять загрозу життю і здоров’ю, санітарному та епідемічному благополуччю населення
План роботи ліцею щодо запобігання булінгу
[gview file=”http://rpl.pp.ua/wp-content/uploads/2019/02/Zapobigannya-bulingu.-Plan1.docx”]